La Campanya #compensaundia de Lavola redueix 23 tones de CO2 el Día Mundial del Medi Ambient

Lavola s’ha tornat a sumar enguany a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA), aquesta vegada amb una acció solidària que té un impacte positiu directe en el planeta. A través de la campanya #compensaundia, l’empresa ha convidat a tothom a prendre consciència de les emissions de CO2 que cada persona produeix en un dia i a compensar-les, tot remarcant la importància de les petites accions individuals.
Per fer-ho, Lavola ha produït un espot d’un minut que mostra com accions tant quotidianes com rentar-se les dents tenen impacte en el medi ambient. Per cada visualització aconseguida entre l’1 i el 5 de juny, Lavola es va comprometre a compensar 15kg de CO2, quantitat diària que emet de mitjana una persona al nostre país. Aquest càlcul s’ha realitzat a partir de les dades de l’Inventari d’Emissions de GEH a Catalunya 2013 de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) i les dades de la població de Catalunya de 2013 de l’Institut d’Estadística de
Catalunya (IDESCAT).
Durant els cinc dies de campanya, el vídeo s’ha reproduït 1.543 vegades i, per tant, Lavola compensarà 23 tones de CO2. Ho farà a través de Clean CO2, la seva marca de gestió i compensació de carboni. Els crèdits de carboni adquirits serviran per finançar el projecte d’energia eòlica Ay-Yildiz, que es desenvolupa a Turquia i que consisteix en la generació d’energia renovable a partir de 5 aerogeneradors. El projecte, certificat per Gold Standard, a banda de reduir emissions de CO2, millora la qualitat de l’aire, dinamitza l’economia local, augmenta l’ocupació i té cura dels sòls de pastura de l’entorn.
El Dia Mundial del Medi Ambient
, celebrat cada 5 de juny des de 1972, és un dels principals vehicles que les Nacions Unides utilitza per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de protegir l’entorn. * Lavola es una empresa internacional de serveis de sostenibilitat amb 35 anys d’història.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: